Klaar voor gezinstijd

Maak onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden. De OPUS is de perfecte basis voor uw favoriete buitenactiviteiten of een plek om te ontspannen en tot rust te komen.

<

 

Avontuurlijk

De draagkracht van AIR OPUS is ideaal voor de avonturiers. Boten dragen, fietsen dragen, kajaks dragen, alles dragen.

 

Op de plaatsen, klaar, af…

Met een druk op de knop kan de AIR OPUS in minuten. We gebruiken geavanceerde drielaagse technologie in onze AIR-buizen om het meest duurzame product op de markt te realiseren.

 

AIR OPUS – een test

De technisch directeur van de camping- en caravanclub, Ian Hewlett, neemt een kijkje bij de eerste opblaasbare opvouwbare camper uit Groot-Brittannië.

 

AIR OPUS – Beoordeling door Totally Active Magazine

Outdoorliefhebber Claire Maxted bekijkt namens Totally Active Magazine de AIR OPUS – Een sneak preview in deze geweldige lichtgewicht, gemakkelijk op te blazen, luxe camper trailer.

 

AIR OPUS – Camping Magazine Review

Kijk eens naar de Air Opus, een luxe zelfopblazende camper die comfort en gemak in dezelfde mate biedt. Het plaatsen van de kampeerauto’s kan niet eenvoudiger. U hoeft alleen maar te parkeren, de uiteinden uit te klappen en een schakelaar te bedienen en in een paar minuten bent u klaar. Het gaat echter niet alleen om het gemak. De Opus Air is de top van luxe – het topmodel dat we hebben uitgeprobeerd, heeft een lederen zitting, een koelkast, een magnetron en aluminiumlegering wielen en standaard LED-verlichting. En als u nog wat extra luxe wilt, kunt u een geluidsinstallatie, tapijt en zelfs een bioscoopscherm toevoegen!

 

Lego OPUS Camper

LEGO OPUS Camper setup – join our LEGO family setting up their OPUS Camper! Thanks to Sam Geiger for the awesome video.