OPUS Camper wint voor het tweede jaar op rij de ‘Owners Satisfaction Award’

OPUS heeft voor het tweede jaar op rij de prijs voor eigenaarstevredenheid van de Camping and Caravanning Club gewonnen. Deze onderscheiding is een speciale, omdat er volledig op is gestemd door OPUS-eigenaren. Alleen al hun feedback leverde ons de overwinning op, met een enorme 96% van de OPUS-eigenaren die blij waren met hun kampeerders!

Klik hier om ons certificaat te zien.


AIR OPUS wint een German Design Award 2018, die werd uitgereikt in de categorie transport voor uitstekend productdesign.

Na het succes met de Good Design Awards in Australië werd de AIR OPUS door de Raad voor Design genomineerd voor de German Design Award 2018. Op 20 oktober 2017 werd bekend dat de AIR OPUS de winnaar was in de categorie Transport. De jury was het erover eens dat het tentoongestelde ontwerp en de innovatie een internationale prijs verdienden.

Klik hier om de details van de AIR OPUS overwinning te bekijken.


AIR OPUS wint de Good Design Award!

De veelbelovende AIR OPUS heeft een Good Design Award ontvangen voor zijn onderscheidingen in Australië’s internationaal begeerde Good Design Awards 2017. Alleen het Tesla model X en de semiautonome Caterpillar graafmachine waren in staat om de AIR OPUS in zijn categorie in te halen. Andere winnaars in de categorie waren onder meer wereldleiders op het gebied van stijl en technologie, zoals Audi en Mazda.

“Het gemak van een druk op de knop om de camper met lucht op te zetten is eenvoudigweg ingenieus en maakt het kamperen voor iedereen toegankelijk”.
Good Design Award Jury 2017

Bekijk het Good Design Award certificaat.


 

Ons Opus heeft ons de familieavonturen gegeven waarvan we droomden. Onze twee jonge jongens houden er absoluut van om erin te blijven en als ouders houden we van de snelheid waarmee we onze basis kunnen opzetten om onze vakantie te beginnen. Het is letterlijk twintig minuten van het aanbreken tot de ketel, wat essentieel is als je twee kleintjes hebt die wanhopig op verkenning willen gaan!

Het Opus is ongetwijfeld een blikvanger op een camping en terecht. Het is ‘koeler’ dan een caravan. Het is aanzienlijk comfortabeler dan een tent. En het hebben van een eigen auto geeft je meer vrijheid dan een camper als je eenmaal op je bestemming bent aangekomen.

Moeiteloos op te zetten, licht en luchtig, ruim en boordevol wooncomfort en opslagruimte, plus een makkie om mee te slepen … De lijst met positieve punten is eindeloos. Dit maakt de Opus perfect voor zowel lange als korte vakanties … We aarzelen niet om geïmproviseerde weekendjes weg te gaan.

Letterlijk, elke keer dat we na een reis naar huis gaan, zijn we al ons volgende gezinsavontuur aan het plannen. Het is gewoon verslavend!

Helen Campbell – augustus 2020

Maar voor mij, hoe geweldig ze ook zijn, zijn het niet alleen de aspecten van Olaf die op de markt worden gebracht die me de grootste vreugde geven. Het is in staat zijn om quality time door te brengen met mijn man en jonge kind in een comfortabel en veilig kampeersysteem, wetende dat Opus altijd voor je klaar staat als ik vragen heb of hulp nodig heb, het maakt deel uit van de Opus-gemeenschap en wordt top tips over sites en inrichting, het is hoeveel mijn zoon ervan houdt en hoeveel beter we ons voelen na een stressvrije kampeertrip! Dus bedankt Opus voor alles wat je voor mijn gezin hebt gedaan.

Helen Marriott – augustus 2020

We houden van de extra ruimte die de luifel biedt, omdat deze u een grote centrale ruimte en 2 extra slaapcabines biedt. Hierdoor blijven de tieners in hun eigen kamer en krijgen de honden ook die van hen!

Jac White – Augustus 2020

Wat kunnen we zeggen! In één woord “Geweldig!”

Adam Robinson – augustus 2020

Verkocht onlangs onze VW T6 Campervan (Big Terry) om over te schakelen naar een SUV en de Opus. Hoe graag ik ook van de camper hield, er was altijd een compromis, hetzij in de grootte van de bedden, hetzij in het gedoe van inpakken voor dagtochten. Het opus
biedt het beste van twee werelden, het is glamping op wielen! Grote comfortabele bedden en een open, luchtige woonkamer bieden een uitzonderlijk huis om naar terug te keren en de vrijheid om na de installatie in onze auto te verkennen. Er is een fantastische ‘familie’ van Opus-eigenaren die schijnbaar op elk moment van de dag of nacht klaarstaan ​​met advies, suggesties en ondersteuning!

Ik heb mijn hele leven gekampeerd en kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo goed onder canvas heb geslapen! Ook al hadden we onze Opus via een privéverkoop gekocht, toen mijn vrouw het hoofdkantoor belde voor advies, kreeg ze onmiddellijk hulp en was ze erg dankbaar te weten dat er ondersteuning voorhanden is wanneer je die nodig hebt.

Kan de Opus Camper en de ondersteuning echt niet sterk genoeg aanbevelen! We kijken ernaar uit om herinneringen op te halen in het VK en in heel Europa.

Kev, Jayne, Finlay, Mac & Olga – augustus 2020

Wanneer u een Opus koopt, koopt u niet alleen een vouwcamper, maar koopt u een nieuwe manier van leven. In 2019 begonnen we te kijken naar het kopen van een caravan, maar wij waren het gewoon niet en we wilden iets gemakkelijker te slepen, iets met stahoogte, stijlvol van binnen en van buiten en iets dat een beetje ‘anders’ was ….. ons Opus leverde op elk front!

Sarah en Andrew Lowe – augustus 2020

We zijn nu 5 jaar opus-eigenaren, maar de nieuwigheid is nog steeds niet uitgewerkt. Elke keer dat we de deksels openen en het canvas inademen, krijgen we ze nog steeds dezelfde opwinding – het is meteen een teken van ‘vakantie’. We hebben een aantal geweldige pauzes gehad in het opus – we houden van de veelzijdigheid ervan – rits helemaal af en geniet van het uitzicht, of zet de verwarming aan, knus op de bank en luister naar de regen. Onze meisjes waren jong toen we ons opus kochten, en nu zijn ze tieners, maar het opus werkt nog steeds voor ons allemaal. Naast vakanties hebben we het opus ook gebruikt als logeerkamer tijdens gezinsverblijven en het is een handige ontsnappingsruimte voor ons geweest tijdens het afsluiten.

We houden van ons opus – we kunnen het in een mum van tijd opzetten en het trekt nog steeds de aandacht op de campings!

Fran & Bledd Lewis – Augustus 2020

Nadat ik sinds de leeftijd van 8 maanden in Lossiemouth, Schotland, heb gekampeerd, besloot ik in 2018 terug te keren naar ‘chique’ kamperen. Als gezin hadden we altijd gekampeerd en ik beloofde mijn vader dat ik een vouwwagen zou kopen en een Border Collie-puppy. In april 2018 heb ik Bluey Opus gekocht. Alleen zijn is hard werken, vooral op slechts 5’3 “. Ik ben er echter in geslaagd om voor de eerste keer te slepen, kamperen en kamperen nu een aantal keren. Ik heb het zelfs door Noord-Londen gesleept! Misschien wel de meest ‘karaktervormende’ tijd was tijdens de verzengende hete zomer van 2018, toen ik beloofde dat ik de luifel zou gebruiken. Oh wauw… ik was broeierig en hield steeds rustpauzes, zat op de trede, met de zware luifel voor me. Het is me eindelijk gelukt! Het moet hilarisch zijn geweest om naar mij te kijken !! Ik hou van Bluey Opus, de geur van het canvas, het geluid van de regen op het dak. Als aardrijkskundeleraar en expeditieleider breng ik tot 50 nachten per jaar door met kamperen en ook in een hangmat met legercadetten. Bluey is echter mijn onderneming terug naar de juiste camping! En ja, ik heb de puppy in december!

Jen Noble – augustus 2020

De aanschaf van de OPUS was een grote beslissing voor ons gezin, maar een van de beste beslissingen die we ooit hebben genomen. Ik had de OPUS online gezien toen hij voor het eerst verscheen en kon niet wachten om hem bij NEC te zien. Wij hadden een paar jaar nodig om eindelijk de sprong te wagen, maar onze vorige kombinatie, werkte gewoon niet voor ons. We wilden iets dat makkelijk te slepen was en dat we op onze oprit konden plaatsen, ingepakt en klaar om te gaan wanneer we maar wilden. We wilden echte bedden, een verzorgde keuken en comfortabele zitplaatsen. We hadden iets nodig dat in alle seizoenen gebruikt kon worden. We wilden ook een rangeerhulp vanwege de ongemakkelijke toegang tot onze oprit. De OPUS bood dit alles en nog veel meer. Het trekken is zo gemakkelijk! Hij is niet breder dan de auto en je kunt over de bovenkant kijken door de achteruitkijkspiegel.

We houden van de enorme ramen en al het licht dat naar binnen valt, maar ook van de flexibele ruimte met of zonder luifel. Wij waarderen ook de krachtige verwarming!

In februari hebben we onze OPUS opgehaald bij Campers & Leisure in Ringwood en zijn we direct naar een nabijgelegen camping gereden. De temperatuur daalde tot -2, maar we hadden het in de OPUS gezellig en comfortabel!

Sindsdien zijn we er 7 keer mee onderweg geweest en we hebben er elke minuut van genoten. Wat we ons niet realiseerden was hoe de OPUS ons als gezin bij elkaar zou brengen. Onze 13-jarige dochter vindt het geweldig, omdat we allemaal samenwerken, om de OPUS op te zetten. In principe kunnen zij en ik de OPUS, indien nodig, zelf opbouwen en inpakken. Ze houdt van haar eigen slaapcabine, die ze voorzien heeft van lichtkettingen, daar heeft ze haar eigen ruimte, maar ze is nog steeds samen met de familie. Ze houdt van haar eigen slaapcabine, die ze voorzien heeft van lichtkettingen, daar heeft ze haar eigen ruimte, maar ze is nog steeds samen met de familie. Zelfs onze hond houdt van de OPUS, omdat hij altijd bij ons kan zijn!

We waren zeer onder de indruk van de klantenservice van OPUS, altijd bereid om te helpen en advies te geven wanneer dat nodig is. Zij ondersteunen hun klanten actief en wij zijn ervan overtuigd dat dit zo zal blijven.

Jane Sommerville – september 2018

Voorheen waren we al bezitter van een populaire VW T5 camper, maar we besloten dat het tijd was voor verandering, omdat onze camper niet de ruimte bood die we nodig hadden voor twee volwassenen en twee kleine kinderen. In 2017, na een bezoek aan de Caravan & Camping Show en het overwegen van alle opties (bijv. caravans, campers en tenten), hebben we besloten om onze AIR OPUS te kopen. Deze beslissing was absoluut de juiste!

De AIR OPUS is ongelooflijk. Hij is gemakkelijk te trekken, snel op te zetten en heeft alle ruimte die we nodig hebben, zelfs zonder onze luifel. De binnenhoogte is groot ( ik ben 2,1 meter), evenals de grote ramen en dakramen die het licht naar binnen laten schijnen, de goed uitgeruste keuken, de ruime zithoek en de vaste tweepersoonsbedden. De LED-verlichting en elektrische verwarming is ook zeer effectief en de zijpanelen bieden fantastische extra opbergruimte eronder.

We waren ook zeer onder de indruk van de klantenservice. Het OPUS-team (vooral Joe) is zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig en heeft een uitstekende klantenservice en ondersteuning geboden.

Kortom, we kunnen niet gelukkiger zijn met onze AIR OPUS en verheugen ons erop om er vele vakanties in door te brengen!

Jon en Jo Rees – september 2018

Wij houden al jaren van kamperen, het caravankamperen geeft ons gewoon niet hetzelfde genot als onder een tentdoek te kunnen staan, ook kunnen we een caravan niet zonder problemen stallen. Maar als u iets robuusters en luxueuzers wilt dan een tent, dan is de OPUS de juiste keuze en biedt het zoveel extra’s en voordelen!

Wij houden van de flexibiliteit die onze OPUS ons voor slechts een paar nachten of een langere gezinsvakantie biedt! Ons Full Monty pakket heeft alles wat we nodig hebben, maar ik ben er zeker van dat we met het standaardpakket net zo veel plezier zouden hebben! Met de projector op het grote scherm voelen we ons echt verwend!

Bijna elke vakantie die we op een camping hebben doorgebracht, wordt door iemand met bewonderende blikken de vraag gesteld of men binnen zou mogen rondkijken…. de “wow”-antwoorden die we krijgen, maken ons echt trots en blij! Wij zouden OPUS 100% aan iedereen aanraden en het OPUS-team is geweldig met aftersales & support!

Darren en Berni Good – augustus 2018

Als “glamping liefhebber”, maar ook als zelfstandige die zo weinig tijd heeft voor de weekends, wisten we op het moment dat we “Olly the Full Monty OPUS” zagen dat het voldeed aan al onze comfort, pack and go criteria.

We waren enthousiast over de kwaliteit van de constructie, de slimme en royale opbergruimte, maar vooral over een comfortabel bed en de mogelijkheid om snel te kunnen weggaan en ons te kunnen installeren.

De ondersteuning die we kregen van het OPUS Customer Care team was uitzonderlijk en ondersteunend. Als je van de natuur houdt en je wilt opvallen op de camping, dan heb je een Olly nodig in je leven!

Lilly en Clive Roads – augustus 2018

8Gisteren hebben we vier uur met Neal en Debbie doorgebracht op Tony Wild Camping en alles ging heel goed. Ze waren uitstekend in het ons begeleiden bij het opbouwen en het tonen van de verschillende systemen. Na een nerveus begin ging het slepen als een droom en de OPUS kwam perfect naar Lincolnshire. We zijn er ongelooflijk blij mee. Een experimentele rit op en neer vanmiddag en dan voor 5 dagen naar Noord-Yorkshire, dit allemaal voor onze reis naar Frankrijk begin september.

Steve and Judy Lumb – juli 2017

Sinds we onze OPUS in januari van dit jaar hebben opgehaald, gebruiken we hem op verschillende locaties – van een dode, vlakke, beschutte caravanplaats in Harrogate tot een afgelegen heuvel in centraal Noord-Wales.

Dat laatste was een uitdaging, omdat het weer varieerde van felle zon tot stortregens en harde wind. De OPUS heeft het voortreffelijk gedaan (hoewel we enkele slapeloze nachten hebben gehad!).

Overal waar we zijn geweest, heeft de OPUS grote belangstelling gewekt, vooral bij een groep camperbeginners die hebben gesproken over de grootte van het interieur!

We zijn erg tevreden over de OPUS – een overstap van onze “Dandy” vouwwagen – het interieur is enorm, de verwarming is geweldig en de koelkast ook. We zijn al van plan om volgend jaar te kamperen – waarschijnlijk aan de westkust van Ierland of het uiterste noorden van Schotland.

Liz en Barrie Lockwood – december 2016

We waren op zoek naar iets dat het hele gezin zou kunnen gebruiken, maar we zijn geen caravanmensen, hadden het over een opvouwbare camper gehad tot we over de OPUS struikelden.

De moderne uitstraling van de OPUS overtuigde ons direct in vergelijking met sommige oudere modellen. Maar de grootste aantrekkingskracht voor ons als gezin is het interieur en de comfortabele bedden, die voor ons echt belangrijk zijn (heupprothesen / ‘onbetrouwbare’ knieën). We vonden het ook prettig dat de OPUS heel gemakkelijk te trekken en te stallen is.

We waren ook zeer onder de indruk van de hoge kwaliteit van het keukengedeelte en de ingebouwde geluidsinstallatie en het bioscoopsysteem met projectiescherm dat we als extra optie hebben gekozen.

We hebben de OPUS in alle vier seizoenen gebruikt, zelfs bij harde wind en hij hield het goed vol. Wij zijn van mening dat de OPUS zeer stijlvol, comfortabel en praktisch is voor ons gezin.

Lisa Alder – december 2016

In mei 2016 reden we van ons huis in Shropshire naar Ipswich om onze nieuwe OPUS op te halen, en medio oktober hadden we al zeven vakantiebestemmingen bezocht.

Ik ben mijn hele leven al kampeerder geweest – van back-backing, wildkamperen en bergbivvying tot grote tenten op eersteklas campings met aansluitpunten – maar ik moet zeggen dat het iets geweldigs is om gewoon te gaan! Het was heerlijk om verschillende delen van het oude Engeland en mijn favoriete land te verkennen. Wales, waar we op een prachtige camping net buiten Abersoch op het schiereiland Llynn waren voor onze eerste OPUS-vakantie. Het was een mooie, zonnige week zonder regen. Ik wilde echt graag zien hoe de OPUS een paar druppels of meer van het natte materiaal kon weerstaan, maar zonder succes.

Na een kort verblijf in Frodsham en daarna naar ons jaarlijkse familliekamp in Fenny Bentley, Derbyshire, was het weer nog steeds erg warm en droog, perfect om te kamperen, maar nog steeds geen regen om de tentstof te testen. Diverse andere reizen werden gemaakt, maar het duurde tot september op een geweldige camping in de buurt van Barrow-upon-Soar in mijn eigen graafschap Leicestershire dat het ook daadwerkelijk regende. Het was in de eerste nacht en het was steeds erg winderig. Ik ben blij te kunnen zeggen dat onze OPUS alles heeft doorstaan!

Tijdens deze paar maanden waren we ook bij twee verschillende gelegenheden op de Hebden Bridge en eindigden we onze laatste vakantie van het jaar in Mordiford, Herefordshire, op een andere uitstekende en goed toegeruste kampeerplek.

We hadden dus een aantal geweldige OPUS-momenten en verheugen ons nu al op de lente, wanneer we weer de OPUS pakken en nog een keer naar wie weet waar we heen zullen gaan.

Onze OPUS heeft onze campingbelevenissen een nieuwe en opwindende tijd van het leven gegeven en heeft overal goed gewerkt, en hoewel ons eerste opbouwen en afbreken jaren nodig heeft gehad, is het zeker de inzet van het hardwerkende en behulpzame personeel; oefening baart kunst! Met mijn partner Pam werken we als een team, een ieder heeft zijn eigen kleine taken in een vaste volgorde en we voelen ons nu als een goed geoliede machine.

Dus …. laten we zeggen dat we hebben genoten van ons eerste OPUS-jaar en we kijken uit naar nog veel meer. Oh… en trouwens zijn we allebei eind 60, dus we zijn geen jonge honden meer!

Paul en Pam Watts – december 2016

We hebben onze OPUS begin 2016 gekocht, nadat we enkele jaren VW campers gehuurd hadden. We hadden kleine kinderen (5 en 6 jaar), die erg van kamperen hielden en die in de Pop-Top-Tent van de VW pasten. Ons probleem was dat ze groeiden, niet comfortabel in een busje pasten en dat we nog een baby op komst hadden, dus we hadden een kampeeroplossing nodig die met ons mee kon groeien!

De OPUS is perfect omdat het moeiteloos genoeg ruimte heeft voor 4 (we plannen 3 kinderen aan een kant), het staat los van de auto dus je hebt een voertuig terwijl alles is opgeborgen, de bedden zijn ongelooflijk comfortabel (vrouw was gelukkig, 7 maanden zwanger) en ze zijn leuk! We geven nu de voorkeur aan de OPUS boven de VW – en krijgen zo veel bewonderaars op de camping, alleen zijn er nu geen tips voor het starten van de motor!

We hebben vorig jaar enkele vakantiedagen gehad en zijn van plan er nog veel meer te nemen in 2017!

Toby Byrne – december 2016