Dus je bent een enthousiaste kampeerder en het is je al gelukt om je een weg te banen door al onze aanbevolen Best of British Campings met je geliefde Opus Camper vouwwagen en je vraagt ​​je af: ‘waar nu’? Het is tijd om naar Frankrijk te gaan, en hier hebben we een aantal fantastische Franse campings op een rijtje gezet om van te genieten en te verkennen.

Als u merkt dat u niet opgewassen bent tegen het prachtige Britse lenteweer, maar niet kunt wachten om dit voorjaar weg te komen, zijn deze campings speciaal voor u uitgekozen om alle gebieden van Frankrijk te verkennen; van prachtige strandlocaties tot landelijke velden in de zuidelijke regio’s en zelfs campings in de buurt van Disneyland, er is iets voor elk gezinslid.

L’Anse du Brick – NormandiëNoord-Frankrijk

L’Anse du Brick is ons aanbevolen strand, want deze camping heeft een eigen directe toegang tot het strand! Gelegen in Normandië, Noord-Frankrijk, is er genoeg te ontdekken, waaronder het rustige stadscentrum, de rotsen van La Hague en zelfs de havens van Val de Saire. Deze camping is zo gepositioneerd dat u kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de prachtige Franse kust terwijl u geniet van enkele van de geweldige functies die de camping te bieden heeft, zoals de eigen restaurants en een eigen waterpark.

International Maisons-LaffitteParijs

Voor die kampeerders die de stad van de romantiek willen ervaren of de kinderen naar het magische Disneyland willen brengen, is International Maisons-Laffitte de plek waar je moet zijn. Als onderdeel van de eurocamp-campingketen ligt dit park op 20 minuten van het centrum van Parijs en 40 minuten van Disneyland; om nog maar te zwijgen van de activiteiten ter plaatse, zoals watersporten, fietsverhuur en vissen. Deze camping heeft zelfs een eigen afhaalmaaltijd om van te genieten in je vouwcamper.

Gascogne Hilltop FarmZuid-Frankrijk

Deze camping, Gascogne Hilltop Farm, bevindt zich op een voormalige traditionele boerderij op een heuveltop in het hart van het platteland met een fantastisch uitzicht op de omliggende Pyreneeën, waardoor deze camping perfect is voor kampeerders die op zoek zijn naar een afgelegen vakantie op een rustige, door een familie gerunde camping . Perfect voor een wandelvakantie, deze camping ligt dichtbij genoeg om te genieten van een dag op de toppen, of als u gewoon op zoek bent om te ontspannen, er is altijd een bar en een zwembad op het terrein en lokale markten om te verkennen, vol met geweldige lokale producten Armagnac (misschien wel de oudste cognac ter wereld).

Frankrijk staat vol met fantastische campings, waarbij elke regio iets unieks te bieden heeft; van stranden tot skiën, van drukke steden tot rustige natuur, er zijn genoeg plekken om te ontdekken met je Opus camper. Vergeet niet voordat u vertrekt te controleren of de sites caravans toelaten en zorg voor een elektriciteitspunt om het meeste uit deze geweldige vouwwagens te halen.

Goede reis en gelukkig kamperen!